Vooraankondiging oudergesprekken 19 en 20 april 2017

22 maart 2017

Op 19 en 20 april 2017 vinden de oudergesprekken plaats.

  • Op 30 of 31 maart ontvangt u van de mentor een uitnodigingsbrief.
  • Inschrijven via Magister kan alleen via de computer (niet via de app) met de ouderinlog. Inschrijven is mogelijk van maandag 3 april tot en met dinsdag 11 april 23.00 uur. Lees hier de instructie.
  • Indien uw zoon/dochter de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, heeft u niet meer automatisch inzage in Magister. Ook heeft u dan geen gelegenheid om in te schrijven voor de oudergesprekken. Indien u dit wel wenst, dan dient uw zoon/dochter dit in Magister te wijzigen onder het kopje “instellingen”.
  • Op woensdag 12 april wordt het rooster gemaakt. In de loop van woensdag 12 april maar uiterlijk donderdag 13 april  kunt u in Magister zien wanneer uw gesprek(ken) is (zijn) ingepland. U ontvangt hierover geen mail.
  • Als laatste verzoeken wij u vriendelijk om bij het bezoek van de oudergesprekken uitsluitend gebruik te maken van de hoofdingang.