6 pijlers.png
icoon1.png

Ouders

School en gezin werken samen om het beste uit elke leerling te halen. Bij ons zijn ouders meer dan welkom. Op ouderavonden voor het tienminutengesprek, maar ook voor een meeloopdag met hun brugklasser, voor het verzorgen van een gastles over hun beroep of deelname aan excursies. Ouders, onze partners in onderwijs.
icoon5.png

Mogelijkheden

Op het Dendron College is er veel mogelijk voor de leerlingen. Denk aan het Vakcollege, de VWO+-klas of de muziek-theaterklas. Kortom, Dendron verrijkt!

Ook voor ondersteuning voor de leerlingen zijn er faciliteiten: studiebegeleiding, ondersteuning bij dyslexie of faalangst. Lees meer.

icoon4.png

Aanmelden

Bij de aanmelding geeft de basisschool zoveel mogelijk een enkelvoudig advies. Daarnaast geeft de basisschool een plaatsingsadvies. Wij volgen zoveel mogelijk het plaatsingsadvies.

We zorgen er in ieder geval voor dat de leerling zoveel mogelijk kansen houdt om de schoolloopbaan naar zijn wens te vervolgen. Opstroom naar een hoger niveau is altijd mogelijk. We zorgen dat een leerling, die daarvoor in aanmerking komt, daarvoor goed voorbereid is.

icoon6.png

Communicatie

Uw belangrijkste aanspreekpunt is de mentor en deze kunt u bereiken via het algemene telefoonnummer +31(0)77-3970880 of door te e-mailen. Meer informatie vindt u onder contact.

We betrekken ouders graag bij de school en informeren u ook regelmatig. U ontvangt met regelmaat brieven van school of informatie via e-mail. Uitgebreide informatie vindt u op onze website en in de schoolgids.

icoon1.png

Scholen op de kaart


Het Dendron College heeft een eigen pagina op scholenopdekaart.nl waar je allerlei informatie vindt van leerlingenaantallen en schoolkosten tot slaagpercentages en tevredenheidsonderzoek.

Je kunt het Dendron College op deze pagina ook vergelijken met andere scholen in de buurt (of verder weg) door een aantal scholen te kiezen met "+ Toevoegen aan vergelijking".

icoon2.png

De ouderraad

De ouderraad bespreekt onderwerpen die in de relatie tussen school, ouders en leerlingen van belang zijn. De vergaderingen zijn openbaar voor ouders/verzorgers en leerlingen.

Meer weten over of meedoen met de ouderraad? Klik hier.

icoon4.png

Schoolgids

In de schoolgids staan alle onderwerpen die van toepassing kunnen zijn in de school uitgebreid opgeschreven.