Drinkwater

15-10-2024 dinsdag 15 oktober 2024

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, is er voor de regio Horst aan de Maas een kookadvies afgegeven voor het drinkwater. Dit betekent dat het water uit de kraan momenteel niet veilig is voor consumptie zonder het eerst te koken. Deze situatie heeft uiteraard gevolgen voor de faciliteiten op onze school. Voor maandag betekent dat in ieder geval het volgende: Geen water: het advies is om geen water uit de kranen of waterautomaten te drinken. Houd hier rekening mee en zorg ervoor dat je zelf voldoende drinkwater meeneemt of in een alternatief voorziet.

Gobright (4)

Onderzoek en spoelwerkzaamheden: De monteurs van Van Tilburg en onze conciërges zullen maandag de hele ochtend aanwezig zijn om de leidingen te inspecteren en, indien nodig, door te spoelen. We doen er alles aan om de faciliteiten zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Ons hoofd facilitair zal tevens ook voortdurend in contact staan met Van Tilburg en WML.

Adviezen voor leerlingen:
• Zelf water meenemen: zorg ervoor dat je voldoende drinkwater bij je hebt voor de dag, zodat je geen hinder ondervindt van de beperkte beschikbaarheid op school.
• Gebruik van water: Gebruik het water uit de kranen niet voor consumptie. Het is wel veilig voor hygiënisch gebruik zoals handen wassen.

Er is op school een beperkte hoeveelheid flesjes drinkwater voorradig. In geval van nood kan daar gebruik van worden gemaakt.

We verwachten donderdag 17 oktober een nieuwe update te ontvangen. Tot die tijd blijft het advies van kracht.

We hopen op een snelle oplossing en waarderen jullie geduld en begrip in deze situatie.

Met vriendelijke groet,

De schoolleiding
Dendron College